Welkom bij de Patiëntenvereniging Aangeboren Hartafwijkingen

 

hart

De Patiëntenvereniging Aangeboren Hartafwijkingen (kortweg PAH) is een organisatie van en voor mensen die te maken hebben met een aangeboren hartafwijking. Iedereen kan meedoen: kinderen, jongeren en volwassen. Ook ouders, partners en familieleden van patiënten zijn deel van de PAH.

Het moment dat ouders te horen krijgen dat hun kind een aangeboren hartafwijking heeft, verandert hun leven. De meeste ouders willen zoveel mogelijk informatie krijgen over het leven met een hartafwijking. Naarmate het kind ouder wordt gaat het veelal zelf op zoek naar antwoorden op vragen. De PAH speelt een belangrijke rol in de informatievoorziening over aangeboren hartafwijkingen. We zijn er voor álle patiënten en álle ouders. Voor ernstige en minder ernstige hartafwijkingen.

 


Workshop 'Kort lontje' in Doetinchem

 

Op zondag 25 juni a.s. is er een workshop 'kort lontje' in Doetinchem. voor hartekinderen vanaf 7 jaar. Ieder hartekind mag 1 ander kind meenemen. De workshop wordt gegeven van 13.30-16.30 uur in sporthal De Bongerd.

voor meer informatie klik op onderstaande uitnodiging.

uitnodiging workshop Kort Lontje Doetinchem 25 juni 2017

 


Geslaagde kidsdag 10 juni jl.

 

Op zaterdag 10 juni jl. was de jaarlijkse kidsdag. Dit jaar georganiseerd in de Biesbosch. Deze dag werden we beloond met een stralend zonnetje en enthousiaste leden die zich aangemeld hadden voor deze dag. Het was een mooie en zeer geslaagde dag. Iedereen ging tevreden naar huis.

 

collage kidsdag

 


Zondag 3 september a.s. Contactdag voor jongeren 13-20 jaar.

Klik hier voor meer informatie

  

 

   Gebruikersnaam en wachtwoord

   Om in te kunnen loggen op deze website heeft u persoonlijke inloggegevens nodig.

   Hiermee kunt u inloggen en eventuele wijzigingen in uw NAW gegevens doorgeven.

   Ook voor het aanmelden van activiteiten en op het forum dient u in te loggen

   met deze gegevens. 

   Gebruikersnaam en wachtwoord kunt u opvragen via:

   ofni.[antispam].@aangeborenhartafwijking.nl

 

 

 

 

 

Deze pagina is gegenereerd door E-captain. Captain: Het ideale ledenbeheer en relatiebeheer systeem voor stichtingen, sportclubs en -verenigingen. Meer informatie vindt u op de Captain website.