de PAH is druk bezig met het vernieuwen van de website. Hierdoor werken de links niet en kunt u alleen de homepagina bekijken met bepaalde lorem ipsum teksten. Onze excuses.
Mocht u vragen hebben kunt u contact opnemen met telefoonnummer 06 2003 93 93 Thea Verbeek of stuur een mail naar ofni.[antispam].@aangeborenhartafwijking.nl

 

De PAH is vóór en dóór kinderen, jongeren en volwassenen met een
aangeboren hartafwijking én hun ouders en zorgprofessionals

effecten van medicijnen

Effecten van medicijnen voorspellen voor de individuele patiënt

 

Waarom moet ik deze medicijnen slikken? Jannick Dorresteijn werkt met een Dekkerbeurs aan een interactieve app om deze vraag van patiënten in de toekomst veel beter te beantwoorden. 

Het onderzoek van Dorresteijn moet een interactieve app opleveren, die op basis van individuele kenmerken voorspelt hoeveel extra jaren een patiënt klachtenvrij kan blijven dankzij bepaalde medicijnen. 

Medicijn op maat
Mensen met een hoog risico op hart- en vaatziekten en hart- en vaatpatiënten krijgen vaak hetzelfde trio aan medicijnen voorgeschreven: bloeddrukverlagers, cholesterolverlagers en bloedverdunners.

 

Lees verder:

https://www.hartstichting.nl/onderzoek/voorspellen-effect-medicijnen-individuele-patient?utm_source=nieuwsbrief&utm_medium=email&utm_content=medicijnen&utm_campaign=HOaug17


 

© 2018 PAH | Disclaimer | Privacyverklaring