de PAH is druk bezig met het vernieuwen van de website. Hierdoor werken de links niet en kunt u alleen de homepagina bekijken met bepaalde lorem ipsum teksten. Onze excuses.
Mocht u vragen hebben kunt u contact opnemen met telefoonnummer 06 2003 93 93 Thea Verbeek of stuur een mail naar ofni.[antispam].@aangeborenhartafwijking.nl

 

De PAH is vóór en dóór kinderen, jongeren en volwassenen met een
aangeboren hartafwijking én hun ouders en zorgprofessionals

Sinus

Hier k

 
Ledenblad Sinus  

 

Sinus is de naam van het verenigingsblad van de PAH. Een contactblad voor en door mensen met een aangeboren hartafwijking en hun familie.
Leden en donateurs ontvangen Sinus automatisch vier maal per jaar. Ook de zorgverleners in de academische centra, zoals (kinder)cardiologen, maatschappelijk werk en verpleegafdelingen krijgen Sinus toegezonden.

 

Voor informatie en vragen over de Sinus kunt u een mail sturen naar:

sunis.[antispam].@aangeborenhartafwijking.nl

 

 Even voorstellen...

 

 Hoofdredacteur:


Anique van der Hoop (46): Alweer 14 jaar geleden werd ik moeder van een hartedochter. Toen ik informatie zocht kwam ik bij de PAH terecht en heel snel trad ik toe tot de redactie van Sinus.

Naast onze hartedochter hebben we nog 2 dochters. Ik heb geen betaalde baan, maar doe verschillend onbetaalbaar werk. Sinds 2013 zijn we pleeggezin voor KNGF aspirant-geleidehond pups. Verder zit ik in diverse besturen.
 

Mady Hogenboom-Klaassen:

Sinds 2011 werk ik mee in de redactie van Sinus. Mijn naam is Mady Hogenboom-Klaassen, 46 jaar, en PR & Communicatiemedewerker met ruime ervaring. In 2006 is mijn zoon Loek Klaassen geboren met, zo bleek na twee jaar, een gat tussen zijn linker- en rechterhartboezem (Atrium Septum Defect). Een gat zo groot, dat het alleen gedicht kon worden met een open hartoperatie. Loek werd direct op de wachtlijst geplaatst om zo snel mogelijk geopereerd te worden. Wat een onzekerheid en emoties opeens, ik wist me er geen raad mee. Een collega wees mij op de PAH en daar ben ik toen lid van geworden. Daar heb ik erg veel aan gehad. Naast alle praktische informatie vond ik vooral veel steun in de vele ervaringsverhalen en daar ben ik ook vaak diep door geraakt. Ik realiseer mij dat onze situatie relatief gunstig is, omdat het gat in Loek zijn hart nu dicht is en hij officieel geen hartpatiënt meer is. Maar nog elke dag herinner ik mij waar wij doorheen zijn gegaan en denk ik aan al die mensen die dat nu, in welke mate dan ook, moeten ondergaan. Daarom zet ik graag mijn kennis en ervaring in voor zo’n hartverwarmend initiatief als Sinus. Dus tot Sinus!

omt de tekst.


 

© 2018 PAH | Disclaimer | Privacyverklaring