de PAH is druk bezig met het vernieuwen van de website. Hierdoor werken de links niet en kunt u alleen de homepagina bekijken met bepaalde lorem ipsum teksten. Onze excuses.
Mocht u vragen hebben kunt u contact opnemen met telefoonnummer 06 2003 93 93 Thea Verbeek of stuur een mail naar ofni.[antispam].@aangeborenhartafwijking.nl

 

De PAH is vóór en dóór kinderen, jongeren en volwassenen met een
aangeboren hartafwijking én hun ouders en zorgprofessionals

babyboek Hartediefje

Babyboek Hartendiefje

 

Een baby krijgen met een aangeboren hartafwijking is zwaar, overal op de wereld.

 

Wat als ..….

Je wilt er niet aan denken, maar op hetzelfde moment wil je je gedachten, gevoelens en beelden van die eerste momenten en het eerste jaar bewaren. Maar hoe doe je dat?

Oké, je hebt babyboekjes. Die zijn algemeen, voor alle baby’s. Helaas kun je in die boekjes niet de gedachten bewaren uit het ziekenhuis, toen jouw baby was aan het vechten om in leven te blijven: Wat zei de verpleegkundige? Hoe zag mijn baby eruit met al die slangetjes, draadjes en elektronica? Hoe reageerde mijn baby in de MRI?

 

De patiëntenvereniging aangeboren hartafwijkingen is dankbaar dat Anoeska Jhauw-Kalloe een eerste jaarboek heeft ontwikkeld. Het eerste in zijn soort in Europa.

Of u nu dit boek aanschaft als presentje voor een vriend, vriendin,  of  voor uzelf, wij denken dat dit boek veel ondersteuning kan bieden bij het verwerken van emoties.

Blader er eerst eens door heen; Vul het op een leeg of emotioneel moment met een gedachte, verhaaltje of een foto; Vraag de verpleegkundige, kinderarts of de dokter eens op te schrijven hoe zij, vanuit hun professionaliteit maar ook vanuit hun persoonlijkheid,  naar u baby’tje kijken. Deze professionals doen dat graag voor u.

 

Later, over een paar jaar of over vele jaren, kijk terug en geniet en wees blij dat u díe momenten heeft vastgelegd waar u of uw baby het moeilijk had. Uw gevoelens en gedachten blijven zo levend.

Geef het boek later aan uw dochter of zoon. Het zal haar of hem zeker helpen bij de verwerking van de babyjaren.

 

Het boek kan zowel in een pakket als los gekocht worden. In een pakket zit het babyboek, een knuffeltje en een houten bewaardoosje om b.v. herinneringen van de ziekenhuisopname in te bewaren.

 

Kosten boek:

Pakketprijs bedraagt € 31,00

Los boek € 26,00

Knuffeltje € 4,00

Bewaardoosje € 4,00

 

Alle prijzen zijn inclusief BTW

en exclusief verzendkosten.

 

Bestellen kan via:

http://www.babyboekhartendiefje.nl

 

 


 

© 2018 PAH | Disclaimer | Privacyverklaring