de PAH is druk bezig met het vernieuwen van de website. Hierdoor werken de links niet en kunt u alleen de homepagina bekijken met bepaalde lorem ipsum teksten. Onze excuses.
Mocht u vragen hebben kunt u contact opnemen met telefoonnummer 06 2003 93 93 Thea Verbeek of stuur een mail naar ofni.[antispam].@aangeborenhartafwijking.nl

 

De PAH is vóór en dóór kinderen, jongeren en volwassenen met een
aangeboren hartafwijking én hun ouders en zorgprofessionals

hartenpaspoort

Het hartpaspoort

 

Misschien voel je je onzeker als je kind naar de basisschool gaat. Je moet je kind toevertrouwen aan de zorg van de leerkracht. Weet hij of zij wel hoe hij met jouw kind moet omgaan?

Daarom is het belangrijk om de mogelijkheden van je kind goed door te nemen en vast te leggen. Samen met de leerkracht. Wie kan de leerkracht bellen als er iets gebeurt? Wat kan je kind wel en niet tijdens een schoolreisje, gymnastiek en schoolzwemmen? Welke medicijnen krijgt je kind wanneer?

 

Hartpaspoort basisschool
Om het voor jou als ouder en voor de leerkracht van je kind gemakkelijk te maken, heeft de PAH het Hartpaspoort ontwikkeld.

In het Hartpaspoort kun je samen met de leerkracht alle gegevens van je kind vastleggen. Bijvoorbeeld medicijngebruik, allergie-informatie en contactpersonen bij spoed. Maar ook of je kind verlegen is of juist niet. En wat het wel en niet kan tijdens schoolzwemmen of schoolreisje. Zo weet de leerkracht precies wat hij moet doen. Een geruststellend idee.

 

Het ontstaan van het bestaande hartpaspoort
Het bestaande Hartpaspoort is ontwikkeld rondom een kind met een aangeboren hartafwijking dat naar de basisschool gaat. Betrokken schoolpersoneel heeft behoefte aan informatie en een zeker houvast, een ‘gebruiksaanwijzing’ door de ouders. Ook de ouders willen er zeker van zijn dat hun kind goed wordt opgevangen. De huidige versie is alleen beschikbaar in A4 hardcopy formaat en moet handmatig samen met de leerkracht worden ingevuld of gewijzigd.

 

Voor PAH-leden is het hartpaspoort gratis aan te vragen. Aan niet PAH-leden vragen wij een eigen bijdrage van € 5,- (incl. portokosten) per stuk.

 

Het hartpaspoort kun je bestellen via ofni.[antispam].@aangeborenhartafwijking.nl

 


 

 


 

© 2018 PAH | Disclaimer | Privacyverklaring