de PAH is druk bezig met het vernieuwen van de website. Hierdoor werken de links niet en kunt u alleen de homepagina bekijken met bepaalde lorem ipsum teksten. Onze excuses.
Mocht u vragen hebben kunt u contact opnemen met telefoonnummer 06 2003 93 93 Thea Verbeek of stuur een mail naar ofni.[antispam].@aangeborenhartafwijking.nl

 

De PAH is vóór en dóór kinderen, jongeren en volwassenen met een
aangeboren hartafwijking én hun ouders en zorgprofessionals

algemene producten pagina

Producten 

 

De afgelopen jaren zijn diverse producten ontwikkeld op het gebied van leven met een aangeboren hartafwijking.

 

De huisartsenbrochure kan de huisarts ondersteunen bij de behandeling en begeleiding van mensen, die met aangeboren hartafwijkingen te maken krijgen. 

Het Hartpaspoort Basisschool kan ouders steun geven als zij op school informatie geven over hun kind met een aangeboren hartafwijking.  
 

Ook is het voorleesboek Hartsvriendjes ontwikkeld door de Hartstichting in samenwerking met leden van de PAH. Dit voorleesboek is geschikt voor kinderen met een aangeboren hartafwijking van 4-6 jaar.  

Het Hartenblok is bestemd voor (kinder)cardiologen. Zij kunnen de betreffende hartafwijking op het Hartenblok intekenen.

 

Spreekbeurt
Het pakket is bedoeld voor leerlingen van de basisschool van groep 5 tot 8. De PAH verzamelde allerhande tips, links en feitjes voor een goede spreekbeurt waaruit uw kind kan putten. Voor elk kind wat wils. Vertelt hij het liefst over de impact van de afwijking in zijn leven? Doet hij graag testjes met de klas, laat hij het liefst wat filmpjes zien? Of wil hij echt ingaan op zijn afwijking? Het is allemaal in het pakket te vinden. Uiteraard ontbreken ook de algemene tips voor een spreekbeurt niet.

 

Boek 20 weken echo 

 

In april 2012 is het boek "Moeten kiezen, de dilemma’s rond de 20-wekenecho" uitgebracht. In dit boek delen ouders die het overkwam openhartig hun ervaringen. Artsen vertellen hoe zij denken over de invoering van de 20-wekenecho en de gevolgen hiervan. Daarnaast bevat dit boek veel praktische en inhoudelijke informatie over de 20-wekenecho en biedt het handvatten voor ouders en professionals uit de zorg. Ook is er aandacht voor de politieke en maatschappelijke discussie over prenataal onderzoek. Je kunt het boek via de PAH bestellen voor 17,95 euro, inclusief verzendkosten.

Stuur een mailtje aan ofni.[antispam].@aangeborenhartwijking.nl 

 

Digitale Hartpas PAH
De vernieuwde (digitale) Hartpas is een initiatief van de PAH en mede mogelijk gemaakt door Stichting Hartekind en haar partners. Het is geschikt voor alle leeftijden. Vanwege de AGV wetgeving wordt de digitale hartpas bijgewerkt en is zij nu tijdelijk buiten gebruik.

 

Elektrische fiets

Bij het secretariaat van de PAH zijn tips en voorbeeld brieven op te vragen voor de aanvraag van een elektrische fiets (E-bike) bij de gemeente

 

Ben je lid van de PAH en wil je een voorbeeld brief ontvangen? Stuur dan een mail naar ofni.[antispam].@aangeborenhartafwijking.nl onder vermelding van onderwerp, naam, woonplaats en lidnummer.

  


 

© 2018 PAH | Disclaimer | Privacyverklaring