de PAH is druk bezig met het vernieuwen van de website. Hierdoor werken de links niet en kunt u alleen de homepagina bekijken met bepaalde lorem ipsum teksten. Onze excuses.
Mocht u vragen hebben kunt u contact opnemen met telefoonnummer 06 2003 93 93 Thea Verbeek of stuur een mail naar ofni.[antispam].@aangeborenhartafwijking.nl

 

De PAH is vóór en dóór kinderen, jongeren en volwassenen met een
aangeboren hartafwijking én hun ouders en zorgprofessionals

spreekbeurtpakket

Spreekbeurt


 

De school is weer begonnen! Grote kans dat uw zoon of dochter wordt gevraagd een spreekbeurt te houden op school. Dat kan een goed moment zijn om over je aangeboren hartafwijking te vertellen. Je kunt het spreekbeurtpakket hieronder downloaden.  

Het pakket is bedoeld voor leerlingen van de basisschool van groep 5 tot 8. De PAH verzamelde allerhande tips, links en feitjes voor een goede spreekbeurt waaruit uw kind kan putten. Voor elk kind wat wils. Vertelt hij het liefst over de impact van de afwijking in zijn leven? Doet hij graag testjes met de klas, laat hij het liefst wat filmpjes zien? Of wil hij echt ingaan op zijn afwijking? Het is allemaal in het pakket te vinden. Uiteraard ontbreken ook de algemene tips voor een spreekbeurt niet.

 

Download hier de PDF versie.

spreekbeurtpakket

 

Naast deze PDF versie bestaat het pakket uit diverse gadgets om uit te delen in de klas.

Aan PAH-leden vragen wij hiervoor een eigen bijdrage van € 10,- (portokosten).

Voor niet PAH-leden is de bijdrage € 20,-.

 

Vraag via onderstaande link de gadgets voor het spreekbeurtpakket aan.

Aanvraagformulier gadgets bij spreekbeurtpakket


 

© 2018 PAH | Disclaimer | Privacyverklaring